Tennislessen

Tennisles bij TC Groenendaal

 

De tennisschool die bij Groenendaal traing geeft is Bounce Racketsports.

Wellicht bij u al enigszins bekend omdat we ook de tennis- en padeltrainingen verzorgen bij twee andere, Tielse verenigingen namelijk Ten Medel en Ridderweide, maar ook bij andere verenigingen in de omgeving van Tiel.

Dit gebeurt onder leiding van Frank Cornelese & Dennis van der Burgh waarvan Dennis nog altijd met veel plezier competitie speelt voor Groenendaal Heren 2 op zaterdag tweede klasse.    

Wij hopen bij T.C. Groenendaal het trainen en het tennis in het algemeen ‘met een smash’ een impuls te kunnen geven. Lokaal sterk vertegenwoordigd, jong- en oud, recreant- of wedstrijdspeler, voor elk wat wils op de baan en zeer laagdrempelig en strak in de communicatie. Met ons ervaren, enthousiasme team en onze goede betrekkingen in de omgeving hopen we ook op een mooi voorjaar en zomer bij T.C. Groenendaal. Onze trainers zullen zich later nog wat verder aan u voorstellen.  

Inschrijven tennistraining

Om u in te schrijven voor de tennistraining gaat u naar www.bounceracketsports.nl en vult u aub voor 24 maart aanstaande de benodigde gegevens in.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Het kan zijn dat door bepaalde veiligheidsinstellingen op uw pc deze mails soms niet aankomen. Kijk in dat geval aub even in uw spambox of stuur ons indien u twijfelt een email, zodat wij kunnen kijken en bevestigen of de aanmelding goed ontvangen is.   Aangezien we wat later dan gebruikelijk beginnen met inschrijven en het aantal trainingsuren beperkt zal zijn, vragen we u dit seizoen om wat begrip als het indelen eventueel niet geheel naar wens zou verlopen.

Bij heel veel animo zullen we wellicht leden dit seizoen niet kunnen plaatsen en bij heel weinig animo zullen wij wellicht genoodzaakt zijn om eventueel aangeboden dagen te moeten laten vervallen om zo praktische trainingsuren te kunnen combineren.  

Aangezien wij normaal gesproken het een en ander wat tijdiger kunnen aanvliegen, kunnen we dan ook beloven dat we in de toekomst iedereen van een goede trainingsplek kunnen voorzien. Met ons grote voordeel om dagen te kunnen combineren met verenigingen uit de omgeving, zien deze aftrap echter zeer positief tegemoet.    

Bent u als lid van T.C. Groenendaal geïnteresseerd in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat u niet op het inschrijfformulier terug vindt?

Neem dan aub gerust contact met ons op via: [email protected]. Dit geldt vanzelfsprekend voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.

We hopen u hiermee even voldoende op de hoogte te hebben gebracht en wensen u veel plezier met inschrijven. Mocht er ondertussen nog ander ‘trainingsnieuws’ zijn, dan komen we graag bij u terug.  

We zien uw inschrijvingen graag  voor 24 maart tegemoet en tot op de baan!

Met sportieve groet namens het trainersteam van Bounce Racketsports,    

Frank Cornelese & Dennis van der Burgh [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 610 669

T.C. Groenendaal

Prinses Marijkelaan 25
4002 AT Tiel

KVK-nummer

40156554