Tennislessen

Lars Schouten nieuwe tennistrainer - T.C. Groenendaal

We zijn zeer verheugd dat we Lars Schouten bereid hebben gevonden om tennistraining te gaan geven op TC Groenendaal.

Wie is Lars?

Hoi, Ik ben Lars, 24 jaar oud en ik kom uit Buren. Vanaf jongs af aan heb ik op een hoog niveau getennist en heb hiermee ook mijn Bachelor in Amerika kunnen halen door 4 jaar college tennis te spelen. Inmiddels ben ik al weer een tijdje terug in Nederland en werk ik bij de Rabobank in Utrecht. Vroeger heb ik altijd met veel plezier meegedaan aan Tinstad en toen ik werd gevraagd om de trainingen van Groenendaal over te nemen, leek mij dit een erg leuke uitdaging. Qua planning gaat mijn voorkeur uit naar de woensdagen want dan heb ik mijn roostervrije dag, verder is maandag of dinsdagavond ook mogelijk. Mocht je zin hebben om te lessen of meer willen weten meld je dan snel aan of stel een vraag en dan hoop ik je snel te zien op de club!

Wil jij je tennis skills verbeteren of ben je net lid geworden en wil je de basisvaardigheden leren van Lars, zodat het nog leuker wordt om veel te gaan tennissen, meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Lars of de technische commissie zal dan contact met je opnemen om te kijken, in overleg, wanneer de les kan plaatsvinden, in welke samenstelling en wat de bijbehorende kosten zijn.

Hoe is de voorjaarscompetitie verlopen? Is er nog verbetering mogelijk of ging het zo goed dat jullie in de najaarscompetitie op een hoger niveau moeten acteren? Meld je dan ook snel aan met je hele team en zorg er voor dat je aankomende zomer en najaar lekker blijft tennissen!

Groeten van de technische commissie,

Hessel Rengers