Over T.C. Groenendaal

T.C. Groenendaal is een gezellige tennisvereniging nabij het centrum van Tiel. De vereniging is trots op de mooie gravelbanen en het gezellige park. Recent hebben we onze oude baanverlichting vervangen door LED en hebben we het dak van ons clubhuis van zonnepanelen voorzien. Zo dragen ook wij een steentje bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons clubhuis ligt in een gezellige woonwijk nabij het centrum van Tiel en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer.

Het motto van onze tennisclub is: “Het gezellige bereikbaar en het prestatieve haalbaar!” 

Met tal van activiteiten geven we invulling aan dit motto. In de zomer wordt op de club elk jaar een van de grootste toernooien in de regio gespeeld: het Tinstadtoernooi, met meer dan 150 deelnemers. Iedereen kan meedoen, ook als je ergens anders lid bent.

Half juni organiseren we ons Tinstad toernooi. Iedereen vanaf 15 jaar, op elk speelniveau kan hier aan meedoen. Het is een toernooi waar veel gezelligheid en mooie wedstrijden samen komen.

In augustus organiseren we het Yge van de Werf toernooi. Dat is een toernooi voor 50+-ers, waarbij ook ouderen van 70+ en 80+ aan mee kunnen doen. Het is een toernooi waar niet alleen tennissen centraal staat maar waar tussendoor ook andere gezellige activiteiten georganiseerd worden.

De banen zijn gedurende het zomerseizoen (medio maart - eind december) elke dag geopend. De kantine is op competitiedagen en -avonden en op donderdagen open voor een drankje of klein hapje. Fijn om even bij te komen na een wedstrijd of training. Bij voldoende belangstelling passen we de openingstijden aan.

T.C. Groenendaal is in 1971 jaar via een fusie van de 3 tennisverenigingen Happy Days, Ready en Taveo ontstaan. Happy Days en Ready speelden al in 1935 op het park waar we nu nog steeds zitten. Dus de geschiedenis van Groenendaal gaat al meer dan 85 jaar terug. Hier kun je de statuten lezen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 610 669

T.C. Groenendaal

Prinses Marijkelaan 25
4002 AT Tiel

KVK-nummer

40156554