Over T.C. Groenendaal

T.C. Groenendaal is een gezellige tennisvereniging nabij het centrum van Tiel. De vereniging is trots op de vier met  nieuwe LED verlichte gravelbanen, het gezellige clubhuis en een goede bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer. Ons motto: “Het gezellige bereikbaar en het prestatieve haalbaar!” 
Met tal van activiteiten geven we invulling aan dit motto. In de zomer wordt op de club elk jaar een van de grootste toernooien in de regio gespeeld: het Tinstadtoernooi, met meer dan 150 deelnemers. Iedereen kan meedoen, ook als je ergens anders lid bent. 
De banen zijn gedurende het zomerseizoen (medio maart - eind december) elke dag geopend. De kantine is op competitiedagen en -avonden en op donderdagen open voor een drankje of klein hapje. Fijn om even bij te komen na een wedstrijd of training. Bij voldoende belangstelling passen we de openingstijden aan.
T.C. Groenendaal is in 1971 jaar via een fusie van de 3 tennisverenigingen Happy Days, Ready en Taveo ontstaan. Happy Days en Ready speelden al in 1935 op het park waar we nu nog steeds zitten. Dus de geschiedenis van Groenendaal gaat al meer dan 85 jaar terug. Hier kun je de statuten lezen.