Inschrijven tennisles

13 maart 2024


Wil je tennislessen volgen? 

Om u in te schrijven voor de tennistraining gaat u naar www.bounceracketsports.nl en vult u aub de benodigde gegevens in.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Het kan zijn dat door bepaalde veiligheidsinstellingen op uw pc deze mails soms niet aankomen.

Kijk in dat geval aub even in uw spambox of stuur ons indien u twijfelt een email, zodat wij kunnen kijken en bevestigen of de aanmelding goed ontvangen is.  

Bent u als lid van T.C. Groenendaal geïnteresseerd in bijvoorbeeld (een ‘losse’) privétraining, een bepaalde thematraining of iets anders wat u niet op het inschrijfformulier terug vindt?

Neem dan aub gerust contact met ons op via: [email protected]. Dit geldt vanzelfsprekend voor alle andere zaken met betrekking tot de trainingen.        

We hopen u hiermee even voldoende op de hoogte te hebben gebracht en wensen u veel plezier met inschrijven. Mocht er ondertussen nog ander ‘trainingsnieuws’ zijn, dan komen we graag bij u terug.   We zien uw inschrijvingen graag tegemoet en tot op de baan!

Met sportieve groet namens het trainersteam van Bounce Racketsports,  

 Frank Cornelese & Dennis van der Burgh

  [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 344 610 669

T.C. Groenendaal

Prinses Marijkelaan 25
4002 AT Tiel

KVK-nummer

40156554