Home

Nieuws

Mini-Tinstad 2017

 

 

Lees meer »

Vervallen Hollandse avond

Beste Groenendalers,

De weergoden zitten ons niet mee, de vorst heeft zijn intrede gedaan. Dit heeft gevolgen voor de conditie van de banen. Omdat de banen op dit moment onbespeeldbaar zijn, evenals afgelopen vrijdag, hebben we besloten om de laatste winter toss avond van aankomende vrijdag 9 december  niet door te laten gaan. De vooruitzichten zijn dusdanig dat we er niet meer op rekenen vrijdag te kunnen tennissen.

Gelukkig kunnen we terugkijken op twee super gezellige avonden.  De geplande avond met het thema " Holland"  zullen we volgend jaar op passende manier inhalen.

We danken iedereen voor haar / zijn deelname.

Hartelijke groeten,

Jan willem, Pieter en Ad.

Winter Toss 2 december

Het is weer bijna zover!!  Morgenavond vindt de tweede winter toss avond plaats.

Vorige week was de aftrap en kunnen we terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde avond.

We hopen ook morgen wederom op veel deelnemers en leden die een borreltje komen drinken. Het thema van morgen is Duitsland.

DJ Gijs Anton zorgt voor toepasselijke muziek en uiteraard ontbreken de heerlijke hapjes niet. Kortom alles voor een top avond.

Heb je nog niet opgegeven?  Stuur even een mail aan: secretariaat@tcgroenendaal.nl

Tot morgen!!

Winter Toss Avond

Afgelopen vrijdag was het gezellig druk op de vereniging. De banen waren allemaal bezet en er werd gestreden om de eer. Eerst twee rondes getennist waarna er binnen een lekkere Belgische snack klaar stond voor de deelnemers. Garnalen kroketten en gehaktballetjes met duivelse dipsaus. Na een half uurtje pauze weer met zijn allen de baan op voor de laatste ronde. De temperatuur buiten was al flink gedaald maar doordat de wind was gaan liggen, was heerlijk weer om te tennissen.

Nadat de banen waren gesleept werden de deelnemers weer ontvangen met heerlijke Vlaamse frieten. Onder het genot van Belgische hits werd er nog lekker nageborreld. Kortom, een zeer geslaagde toss-avond.

Aankomende vrijdag is het Duitse avond met daarin een optreden van de zeer bekende Duitse DJ Gijs Anton!! DJ Gijs Anton staat bekend om zijn mixen van die Volksmusik. Hij heeft ondanks zijn drukke agenda in het ski-seizoen, toch nog een avond vrij weten te maken voor onze club! Wees er snel bij want vol = vol.

 

We zien jullie allen vrijdag 2 december. Ontvangst is vanaf 20:00.

 

 

11-11-2016-Winter Toss Avond
12-10-2016-De Groenendaal jas!
12-10-2016-Snert-toernooi 30 oktober!
08-10-2016-22 oktober: Groenental Oktober Feest!

» Nieuws archief